Links - club Quadrifoglio Belgio

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Links

Pronto

- Vanaf nu kun je ook terecht op : www.store.alfaromeo.com , daar kun je terecht voor heelwat alfafan artikels waaronder nogal wat met het 100 jaar Alfa Romeo Logo.

-   Onlangs werd in Italië een nieuwe Alfa-club opgericht (Alfa Romeo Club Milano) die de steun krijgt van een aantal huidige of vroegere medewerkers van Alfa Romeo, zoals Fiorenzo Busso, zoon van Giuseppe Busso, Enrico Sala (topverantwoordelijke verkoop Italië), Italo Rosa (personeelsdirecteur Alfa Nord), Elvira Ruocco, Domenico Magro (directeur van het Museo Storico) en Pasquale Olivieri.
Info en lidmaatschapsaanvraag via www.alfaclubmilano.it


-   De internet-gemeenschap van Alfisten kan worden gecontacteerd via www.alfisti.com
, waar je ook alle infomatie vindt (met inschrijvingsformulier) over de Centenario in juni 2010.

-   Sommigen onder u herinneren zich wellicht nog Gippo Salvetti, één van de organisatoren van de Eurotrophaeum Tour die in 1990 werd georganiseerd naar aanleiding van de tachtigste verjaardag van Alfa Romeo. Hij is ook de auteur van twee interessante boeken over minder bekende Alfa-modellen (Alfazioso 1 en 2). Hij heeft nu ook een Alfa-register opgesteld waarin alle Alfa's vanaf 1910 tot en met de Alfa 75 (inclusief de SZ en RZ) kunnen worden opgenomen. Inschrijven in dit vijftalige register (Italiaans, Engels, Frans, Duits en Spaans ) is kosteloos en brengt je in contact met een massa eigenaars van klassieke Alfa's met wie je kan corresponderen en informatie uitwisselen.
Meer info op www.Alfaregister.net.
 

Adres van het secretariaat van de Alfa Romeo Club Quadrifoglio Belgio:

ALFA ROMEO CLUB QUADRIFOGLIO BELGIO
Pascal Volant
Rue Saint-Job, 34
1357 Hélecine

Hoe contact opnemen:

** 1 via email : fb026744@skynet.be

** 2 per fax : 32(0)3/400.17.24 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu